Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, și-a relocat de la 1 septembrie sediul central din Tunari în clădirea Equilibrium 1, un proiect de birouri premium dezvoltat în Nordul București. Pentru a împărtăși bucuria unui nou început, Secom a decis să doneze o casă unei familii nevoiașe.

Casa va fi construită de ONG-ul Casa Share, inițiat de Bogdan Tănasă, și va fi oferită la finalul acestui an, complet mobilată și utilată, unei familii cu patru copii care locuiește în condiții grele în comuna Vlădeni, județul Iași.

Casa va avea o suprafață de 65 mp, trei camere, bucătărie, baie, anexe și va fi amenajată și dotată cu tot ce e nevoie într-un cămin cald și primitor. Copiii de 3, 12, 15 și 16 ani vor avea în sfârșit camerele lor, cu birouri, rechizite și cărți necesare începutului de an școlar, dar și jocuri care să îi ajute să se bucure de copilărie și să se dezvolte armonios.

“O casă nouă marchează un nou început. Pentru Secom, Equilibrium este a 6-a «casă», iar mutarea reprezintă un pas înainte, intrarea într-o nouă etapă de dezvoltare a companiei pe care o așteptăm cu entuziasm. Ne-am dorit să oferim această bucurie, a unui start nou în viață, unor oameni care fac eforturi constante, dar care au nevoie de puțin ajutor pentru a merge mai departe. Îi mulțumim lui Bogdan Tănasă și întregii echipe Casa Share pentru că ne ajută să transformăm acest gând bun în realitate: o casă nouă pentru un început nou“, a spus Lucia Costea, cofondator & CEO Secom.

 
Casa Share Schimba Vieti!
Aici puteti face donatii!