20% – Și firma dumneavoastră poate schimba vieți!

Posted in: Fără categorie
Tags:
Dacă sunteți persoană fizică (angajat, venituri din chiriii, activități independente, drepturi de autor etc.) puteți redirecționa cei 2% cu ajutorul formularului 230.Însă dacă dețineți o firmă puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit datorat la stat către Asociația CASA SHARE.
 
Din dorința de a fi transparenți și a nu vă pune în situații neplăcute vă aducem la cunoștiță că posibilitatea de a dona o sumă deductibilă din impozitul pe profit se poate aplica în următoarele condiții.
 
Ca firmă există posibilitatea să donați până la 20% din impozitul pe profit (și maxim 0.5% din cifra de afaceri), deductibili doar dacă firma NU este IMM (cifra de afaceri pe anul anterior > €500.000 – detalii aici). De asemeni se poate dona ca și PFA în sistem real – în limita a 5% din impozitul pe profit, deductibil.
 
Pentru a putea dona trebuie să completați contract de sponsorizare, să-l semnați și să ni-l trimiteți prin poștă la adresa asociației. Str. Sfântul Lazăr, nr 49, Bl. A3, ap.28, 700049 Iași, România.
Îl puteți descărca de aici: https://goo.gl/VrltX4 Ulterior va fi semnat de Bogdan și retrimis la adresa dumneavoastră pentru a-l folosi în contabilitatea firmei și a justifica donațiile. Vă rugăm să specificați adresa în cazul în care diferă față de cea din contract/sediu social.
 
Pentru mai multe detalii, îl puteți contacta direct pe Bogdan la nr de telefon +40757451919 În caz că vă sunt utile mai multe informații legate de declarația 101 sau la ANAF.
 

Laurențiu
Voluntar CASA SHARE
Împreună schimbăm vieți!
Casa Share Schimba Vieti!
Aici puteti face donatii!